Kezdőlap EGÉSZSÉG EGÉSZSÉG, GYÓGYÍTÁS GYÓGYSZER TEVA Magyarország

TEVA Magyarország

Útvonal kereső Pallagi út 13.
4042 Debrecen
Hajdú-Bihar Magyarország
Weblap
Telefon: (+36 52) 515 100
Több mint egy évszázadnyi kiváló minőség


A több mint száz éves Teva, a világ vezető generikus gyógyszervállalata több mint hatvan országban negyvenezer embernek ad munkát. A Teváé a legszélesebb megfizethető árú generikus gyógyszerpaletta az iparágban.


Az idén 18 éves hazai TEVA-vállalatcsalád a nagy múltú debreceni Biogal és a gödöllői Human gyógyszergyár mellett az egykori Humanpharma és Humantrade gyógyszerforgalmazó vállalatokból jött létre. Gyógyszerkultúránk nemzetközi megbecsülését jelzi, hogy az IVAX gyógyszerkutató intézet csatlakozása után ma már Magyarország a TEVA európai gyártási és kutatásfejlesztési központja. Hazai hatóanyaggyártásunk fő felvevő piaca az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok.


A 2500 szakembert foglalkoztató magyarországi TEVA-csoport Sajóbábonyban megépített gyógyszeralapanyag-gyártó részlegével az alacsony foglalkoztatottsági mutatókkal rendelkező borsodi térségben hozott létre munkalehetőséget és termelői kapacitást. A huszonegyedik századi csúcstechnológiát alkalmazó Teva Logisztikai Központ Gödöllőn 2006 márciusa óta biztosítja a kórházak, patikák gyors és pontos gyógyszerellátását.


A mindenki számára elérhető, minőségi és biztonságos gyógyszerek gyártása, fejlesztése és forgalmazása mellett fontos számunkra, hogy aktív társadalmi szerepvállalással segítsük a hazai egészségkultúra értékeinek kiteljesedését, mert számunkra a minőség mellett az egészség a legnagyobb érték.

Létrehozás dátuma: 2011-05-20 13:31:21    Találat: 219
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds